S sevda18 Misafir 2 Eki 2006 #11 2 Eki 2006 #11 Deniz suyu serindir Damla gibi derindir Bir tek hurma da olsa Bir mü'mini sevindir
A Amine1 Acemi Üye Silver 2 Eki 2006 #12 2 Eki 2006 #12 Sofrada fakir olsun, TabaGi çukur olsun. Karni doyduktan sonra, Duâyi okur olsun.
A Amine1 Acemi Üye Silver 2 Eki 2006 #13 2 Eki 2006 #13 Secdeye varan basla, Gözlerden akan yasla, Müslüman arkadasla, Ne güzeldir Ramazan.
G Guest Misafir 2 Eki 2006 #14 2 Eki 2006 #14 Uyumasin gözümüz, DoGru olsun sözümüz, Her iki cihanda da, Ak olmali yüzümüz. Maniler çiçeklidir. Birbirine eklidir. Davulcunun daveti, Mutlaka böreklidir. :lol:
Uyumasin gözümüz, DoGru olsun sözümüz, Her iki cihanda da, Ak olmali yüzümüz. Maniler çiçeklidir. Birbirine eklidir. Davulcunun daveti, Mutlaka böreklidir. :lol:
G guller Misafir 3 Eki 2006 #15 3 Eki 2006 #15 Ha massallah ne güzel olmus ya! Eski cami direk ister Söylemeye yürek ister Benim karnim tok ama Arkadasim börek ister
Ha massallah ne güzel olmus ya! Eski cami direk ister Söylemeye yürek ister Benim karnim tok ama Arkadasim börek ister
S sevda18 Misafir 3 Eki 2006 #16 3 Eki 2006 #16 Kavustuk Ramazana. Ne de büyük ihsana. Bu ayda oruç tutmak, Huzur verir insana.
T tellal Acemi Üye Silver 4 Eki 2006 #17 4 Eki 2006 #17 Bak geldi etli dolma, Çok yiyip göbek salma. Üstüne bir kahve iç, Terâvihe de geç kalma! ************ iftarda pilav pisirdim Gene karnimi sisirdim Çok mani diyecektim ama Defteri yolda düsürdüm
Bak geldi etli dolma, Çok yiyip göbek salma. Üstüne bir kahve iç, Terâvihe de geç kalma! ************ iftarda pilav pisirdim Gene karnimi sisirdim Çok mani diyecektim ama Defteri yolda düsürdüm
voltaj Acemi Üye Silver 5 Eki 2006 #18 5 Eki 2006 #18 Çay ile çörek gerek Iftara börek gerek Herkes mani yazamaz Yazmaya yürek gerek
K kardelenahmet Acemi Üye Silver 7 Eki 2006 #19 7 Eki 2006 #19 voltaj' Alıntı: Çay ile çörek gerek Iftara börek gerek Herkes mani yazamaz Yazmaya yürek gerek Genişletmek için tıkla ... aGlamasin anam babam bereketlidir ramazan bu ay çabuk gecer sonu hep bayram... voltaj abim çok hakli börekler kendinde sakli bize ikram etmezki söyle kiymali ispanakli....
voltaj' Alıntı: Çay ile çörek gerek Iftara börek gerek Herkes mani yazamaz Yazmaya yürek gerek Genişletmek için tıkla ... aGlamasin anam babam bereketlidir ramazan bu ay çabuk gecer sonu hep bayram... voltaj abim çok hakli börekler kendinde sakli bize ikram etmezki söyle kiymali ispanakli....
K kamuran Acemi Üye Silver 11 Eki 2006 #20 11 Eki 2006 #20 Gökyüzünün melekleri Devran eder felekleri Bu ayda ikram edenin Zayi olmaz emekleri