N nursena Acemi Üye Silver 28 Eyl 2006 #1 28 Eyl 2006 #1 arkadaslar buyrun hepimiz birer tane ramazan manileri yazalim insallah. Besmeleyle çiktim yola Selam verdim saGa sola A benim aGalarim Namaziniz mubarek ola. haydi kolay gelsin.
arkadaslar buyrun hepimiz birer tane ramazan manileri yazalim insallah. Besmeleyle çiktim yola Selam verdim saGa sola A benim aGalarim Namaziniz mubarek ola. haydi kolay gelsin.
G guller Misafir 28 Eyl 2006 #2 28 Eyl 2006 #2 Ahmet aGa uyursun uyursun Uykularda ne bulursun Kalk al abdest, kil namaz Sabahleyin cenneti bulursun
Ahmet aGa uyursun uyursun Uykularda ne bulursun Kalk al abdest, kil namaz Sabahleyin cenneti bulursun
K kardelenahmet Acemi Üye Silver 29 Eyl 2006 #3 29 Eyl 2006 #3 guller' Alıntı: Ahmet aGa uyursun uyursun Uykularda ne bulursun Kalk al abdest, kil namaz Sabahleyin cenneti bulursun Genişletmek için tıkla ... cennet bana çok uzak cehennem bana ttuzak ramazanda sevab çoktur hadi günahlarimizi yazak... güm de...de güm güm....
guller' Alıntı: Ahmet aGa uyursun uyursun Uykularda ne bulursun Kalk al abdest, kil namaz Sabahleyin cenneti bulursun Genişletmek için tıkla ... cennet bana çok uzak cehennem bana ttuzak ramazanda sevab çoktur hadi günahlarimizi yazak... güm de...de güm güm....
M Misafir Misafir 29 Eyl 2006 #4 29 Eyl 2006 #4 Bu aya hürmet gerek, Nîmete sükür gerek, Mübârek Ramazan?da, Hakka ibâdet gerek.
M Misafir Misafir 29 Eyl 2006 #5 29 Eyl 2006 #5 kalkalim kardesim kalkalim sahurda gönülleri açalim kalkmassan eGer kulaGinin dibinde davul çalalim
S sevdam53 Acemi Üye Silver 29 Eyl 2006 #6 29 Eyl 2006 #6 haydi simdi yatalim sahura da kalkalim allah nasip ederse ramazani dolu dolu yasayalim
K kardelenahmet Acemi Üye Silver 30 Eyl 2006 #7 30 Eyl 2006 #7 Ramazanda sükür gerek iftarlara yetim gerek yalniz sofradaysan eGer sevabini bilmek gerek....
S sevdam53 Acemi Üye Silver 30 Eyl 2006 #8 30 Eyl 2006 #8 11 AYIN SULDANIDIR RAMAZAN AKsAMA BEKLENIYOR sIMDI EZAN ÖGRENIYOR BU GÜNLERDE SABRI INSAN BU GÜZEL AYDA INDIRILDI KURAN...
11 AYIN SULDANIDIR RAMAZAN AKsAMA BEKLENIYOR sIMDI EZAN ÖGRENIYOR BU GÜNLERDE SABRI INSAN BU GÜZEL AYDA INDIRILDI KURAN...
S sitela Acemi Üye Silver 1 Eki 2006 #9 1 Eki 2006 #9 s.a sükür bu aya girdik. Aksam hilâli gördük, Sevinçlere garkolup, Yüzü secdeye sürdüm Ramazan?im merhaba Bizlere verdin sefâ, Rabbimize hamdolsun, Her nefeste bin defa Pilavin kokusu var, Mâninin arkasi var, Bahsisimi yollayin. Gözümün uykusu var. Bu aya sultan ay derler Kaymak ile baldan yerler Ezelden adet kilinmis Bekçiye bahsis verirler
s.a sükür bu aya girdik. Aksam hilâli gördük, Sevinçlere garkolup, Yüzü secdeye sürdüm Ramazan?im merhaba Bizlere verdin sefâ, Rabbimize hamdolsun, Her nefeste bin defa Pilavin kokusu var, Mâninin arkasi var, Bahsisimi yollayin. Gözümün uykusu var. Bu aya sultan ay derler Kaymak ile baldan yerler Ezelden adet kilinmis Bekçiye bahsis verirler
M Misafir Misafir 2 Eki 2006 #10 2 Eki 2006 #10 Günâhin olsa yiGin, Yine de O?na siGin. Gazabindan fazladir, Rahmeti Allahimin. Secdeye varan basla, Gözlerden akan yasla, Müslüman arkadasla, Ne güzeldir Ramazan. Kavustuk Ramazan?a, Hem de büyük ihsana, Bu ayda oruç tutmak, Huzur verir insana
Günâhin olsa yiGin, Yine de O?na siGin. Gazabindan fazladir, Rahmeti Allahimin. Secdeye varan basla, Gözlerden akan yasla, Müslüman arkadasla, Ne güzeldir Ramazan. Kavustuk Ramazan?a, Hem de büyük ihsana, Bu ayda oruç tutmak, Huzur verir insana