Enerji İçecekleri Haram mı?

cavit_787

Acemi Üye
Silver
#1
Selamun Aleykum, Hayırlı günler Kardeşlerim...

Kafama takılan birşey var. Bu enerji içecekleri Helal mi, Haram mı ?

Şimdiden Allah Razı olsun :)
 
U

ugur_

Misafir
#2
içerisindekı muhtevaya bağlı kardeşim ama benım bıldıgım kadarıyla genelde muslumanlar pek kullanmaz enerji içeceklerını senın için bakayı bı fıkhta cevabı nedır
 
U

ugur_

Misafir
#4
kardeş altta yazılı olanlar varsa içerisinde dıkkat et içme derım.bu konuyla alakalı şoyle soleyım tam bı yanıt bulamadım.içerisinde alkol varsa haramdır ama bazı içeceklerın içinde kendılıgınden alkol olusur bu şekılde olursa yusuf kardavı ve haurettın karaman sorun yok gıbı demışler ama ben derımkı zannın azı çogu haramdır ve bu tıp içeceklerınde içerdıgı maddeler ne yazıkkı tam olarak açıklanmıyor eğer şüphe edıyorsan ve için rahat etmıyorsa kesınlıkle içme ben şüphelendıgım şeylerden uzak duruyorum çünkü bızden öncekılerde şüphelendıgı şeylerden uzak duruyordu

Şüpheli ve haram olan/bulunan.,
Domuz ve Alkol ihtiva Eden Katkı maddeleri ! Tierische Fette, Gelatine, Giycino Rennet (Peynirde), Lausine, Pepeline, Osysıcarin, Giycerol Sperniac
E100 E141 E326 E436 E482 E591
E102 E142 E327 E442 E483 E631
E103 E152 E354 E470 E488 E632
E110 E153 E335 E471 E489 E633
E111 E210 E336 E472 E491 E635
E120 E213 E337 E473 E492 E904
E123 E214 E420 E474 E493
E124 E226 E430 E475 E496
 

Ziyaretçilerden Sorular

  • Cevaplanmamış Konu
SORU Kader
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
M
  • Cevaplanmamış Konu
Cevaplar
1
Görüntüleme
67