Y yonetim Çalışkan Üye Yönetici Administrator 16 Kas 2009 #1 16 Kas 2009 #1 Akrepler hareketi sever ve her boş zamanlarında gezi ve yürüyüşler yapar. bu sırada dağlarda bulunan dikenlerin güzelliği ilgisini çeker. centiyane gibi diğer dağ çiçekleri de onu büyüler. Çiçeği "Eşek Dikeni"
Akrepler hareketi sever ve her boş zamanlarında gezi ve yürüyüşler yapar. bu sırada dağlarda bulunan dikenlerin güzelliği ilgisini çeker. centiyane gibi diğer dağ çiçekleri de onu büyüler. Çiçeği "Eşek Dikeni"
D dadasim Acemi Üye 16 Kas 2009 #2 16 Kas 2009 #2 bu ne ya eşşek çiçegi miii hahahaha ilkkez duyuyorum enteresan eşşk çiçegindense laleyi tercih ederim
bu ne ya eşşek çiçegi miii hahahaha ilkkez duyuyorum enteresan eşşk çiçegindense laleyi tercih ederim
zilkadee_ Acemi Üye Silver 16 Kas 2009 #4 16 Kas 2009 #4 eşek dikeni ne hakkaten yaa)) insan söylemeye utanır.. burcuma göre benim çiçeğim eşek dikeniymiş diye))
eşek dikeni ne hakkaten yaa)) insan söylemeye utanır.. burcuma göre benim çiçeğim eşek dikeniymiş diye))