Kapat

©
Toplam 7 sonuçtan 1 ile 7 arasındakiler gösteriliyor.

bir ateistin duasını duymak isterdim

İlginç Konular kategorisinde açılmış olan bir ateistin duasını duymak isterdim konusu , Apansız bir korku, dehşet, yalnızlık ve çaresizlik anında,varlığına inanmadığınız bir kudrete hangi kelimeler ile yakardığınızı duymak isterdim.. Düne kadar sesini duyduğunuz tenine dokunduğunuz bir insanı artık sonsuza kadar göremeyeceğinizi bilerek ...

Misafir

Wink bir ateistin duasını duymak isterdim

Apansız bir korku, dehşet, yalnızlık ve çaresizlik anında,varlığına inanmadığınız bir kudrete hangi kelimeler ile yakardığınızı duymak isterdim..

Düne kadar sesini duyduğunuz tenine dokunduğunuz bir insanı artık sonsuza kadar göremeyeceğinizi bilerek beyaz bir bohça gibi toprağın içine bıraktığınız o an kıpırdayan dudaklarınızın hangi kelimeleri seçtiğini bilmek isterdim..

Bir yol kenarında üzeri renkli gazete kağıtları ile örtülmüş cansız bir bedenin kenardan gözüken kanı çekilmeye başlamış elini gördüğünüzde,elinizden hiç alınmayacakmış gibi yaşadığınız bu hayatın yok oluşunun an meselesi olduğunu dehşet içinde fark ettiğiniz o anda yaşam kelimesinin sizin için ne ifade ettiğini bilmek isterdim..

Annenizin ölümcül hastalığının son evresinde olduğunu alışkın bir tavırla size anlatan bir doktorun bu sözlerinden sonra gizli bir yalnızlık ve çaresizlik anında,insanın yapabileceklerinin bittiği bir zaman da kendi kendize "herşeye rağmen umut kesilmez" derken, bu son umudu kimden beklediğinizi bilmek isterdim..

Çok kalabalık diye binmediğiniz bir minibüsün yaptığı kaza ile hurdaya döndüğünü, içinden canlı çıkmadığını daha sonra bindiğiniz minibüsün camından seyrederken dudaklarınızdan "aman Allah'ım" veya "Allah beni korudu" ya da "şans benden yana" cümlelerinden hangisinin döküldüğünü duymak isterdim..

Bir geceyarısı kan ter içinde sıçrayarak uyanıp yaşınız kaç olursa olsun "anne" diye haykırdığınız gibi ruhunuzun derinlerinde yok saymaya çalıştığınız "o" kudreti bir çaresizlik,acizlik ve korku anında hangi ismi ile çağırdığınızı duymak isterdim..

Bütün bunları duymak isterken cevaplarınızdan körleşmiş bir tat alacağımı sanıyorsanız yanılırsınız..
    Ben, hiç inanmadığınız bir kudrete gizli bir yalnızlık anınızda nasıl insan kokan çaresizlik ile yakardığınızı biliyorum aslında..

2. # ADS
    Circuit advertisement

Kıdemli Üye
    güzel bi paylaşım allah razı olsun.. bende merak etmişimdir..

Misafir
    :6_18_5:allah razı olsun senden kardelençicegim cok güzel bi yazı bizlerle paylaştıgınız için tesekkur

Misafir
    emeğine sağlık..çok güzeldi..aro...

Alışıyorum
    gerçekten çok güzeldi kardeşim ellerine sağlık .Ama şunuda belirtmek isterim bu konuda ataistliği savunan kişilerin bile savundukları ve tabi oldukları durumu yerine getirmemeleridir. Yani onların ilahıda bu düşünceyi savundukları için bu düşünce oluyo yani boşa kürek çekiyolar )))))

Kıdemli Üye

Level completed: 38%, Points required for next Level: 560
    Overall activity: 43,0%
    Başarıları:
    Arkadaşları Varİlk Grubu OluşturduReferans ikinci ClassKıdemliOluşturulan Albüm Resimleri
    El-Emin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Puanlar
    13.890
    Seviye
    28
    Blog Başlıkları
    5
    Fikirlere saygı duymak lazım, inanmayan daha çok kararsızdır. Öyleyse hoş karşılamak...

Bizler inanan olarak rahatız değil mi? Rahatız çünki kabul ettik, kabul etmeyenler kafaları karışınca kabul etselerde iş inada biner...

Bu nedenle onlarıda küçümsememek lazım kazanmışken kaybederiz...Bu sefer mucadelede edemeyiz çünki inada binen kişi yada kişilerin sakinleşmesi de uzun sürebilir

Misafir
    emeğine sağlık aro

Konu Bilgisi

Users Browsing this Thread

Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)