Itiraf ediyorum sırf eğlence olsun diye bilmediğimiz sokaklardan geçtiğimiz günlerde yolun baya uzadığını sezen arkadaşlarıma kayboldugumuzu çaktirmadigim için Pişman değilim![]()
Dök İçini Rahatla kategorisinde açılmış olan Itirafımdır:)) konusu , Itiraf ediyorum sırf eğlence olsun diye bilmediğimiz sokaklardan geçtiğimiz günlerde yolun baya uzadığını sezen arkadaşlarıma kayboldugumuzu çaktirmadigim için Pişman değilim...
Itiraf ediyorum sırf eğlence olsun diye bilmediğimiz sokaklardan geçtiğimiz günlerde yolun baya uzadığını sezen arkadaşlarıma kayboldugumuzu çaktirmadigim için Pişman değilim![]()
Mevlam! Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme , yürekten kocaman bir EYVALLAH
Ve birgün soba yakmayı bilmeyen ben evde kimse yokken soba yakma denemesi yapmaya karar vermiştim. Bu işi beceremeyeceğimi anlayınca son çare olarak plastik bir şeyi yakıp onun erimesiyle sobayı tutuşturmaya karar verdim ve öylede yaptım ama gelgelelim annem eve gelince etrafta bişeyler aramaya başlamasın mimeğersem benim yaktığım plastik annemin saklama kabinin kapağıymiş
(çaktırmayın annemin daha haberi yok onu benim yaktığımdan
)
Mevlam! Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme , yürekten kocaman bir EYVALLAH
sende az değilmişsin heee![]()

yaw bende bi kere birine güya ev tarif ediyodum .baktım sinirleniyo bulamıyıcam.sonra yaw bayadır gelmediydim buralar değişmiş die kendimi haklı çıkarma pozisyonuna geçmiştim,karanlıktı daah ah yine gelse gitsek evi bulabilirmiyim acep
eee yokmu başka itirafların)
Ûzûlme..!
Derdin Ne Olursa Olsun , ßir Abdest Al Nefes Gißi...
Ve ßir Seccade Ser Odanin ßir Köşesine... .
Otur ve Ağla , Dilersen Hiç Konuşma .
O seni ve Dertlerini Senden Daha İyi ßiliyor Unutma ....
konuyu başka yöne çekmek bazen iyi oluyorne demişler;bilmemek değil çaktırmak ayıp
![]()
olmaz olurmu bende itiraf dolu)
yine birgün oturuyoruz arkadaşın biri toplamış evdeki bütün fotoğraflarını bize göstermeye getirmiş. biz fotoğraflara bakarken arkadaşımızda bize şu halam, bu teyzem, diye resimdeki kişiler hakkında bilgi veriyor.fotoğrafın birinde ki kişi için ,''bakın buda falan radyoda sunuculuk yapıyor '' deerken bi diğer arkadaş odaya girdi. Bu içeri giren arkadaşta bahsi geçen radyodaki sunucunun birini çok merak ediyor.hemen atıldı '' yoksa o sunucu mu '' diye. Bizde muziplik olsun diye ''evet o, ama hangi fotoğrafta olduğunu söylemeyiz arayıp kendin bulacaksın '' dedikzavallı kız o gün bütün fotoğraflardaki erkekleri o sanarak fotoğrafın sahibine sormuştu
![]()
![]()
ama işin komik tarafı aradığı kişi onların içinde değildi. Fotoğrafın sahibi başka birini kastetmiş ama radyonun ismini söyleyip dj in ismini söylemden o arkadaş içeri girmişti
![]()
![]()
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)