evet arkadaşlar sitede 3 kişiye çiçek verseydiniz kime ve ne için verirdiniz
Forum Oyunları kategorisinde açılmış olan sitede 3 kişiye çiçek verseydiniz konusu , evet arkadaşlar sitede 3 kişiye çiçek verseydiniz kime ve ne için verirdiniz...
evet arkadaşlar sitede 3 kişiye çiçek verseydiniz kime ve ne için verirdiniz
insanoglu hilebazdır ;kimse bilmez fendini
her kime iyilik edersen;sakın ondan kendini
Esmaya verirdim çok sıcakkanlı olduğu için
melodinurseye verirdim güzel şiirleri ve samimiyeti için
kardelençiçeğime verirdim ,sevimli olduğu için
ben emine verirdim böyle bir ortam sundugu için kardelene verirdim çok sıcakkanlı oldugu için bide bengü ye en eskilerden oldugu için
Ben 3 kişiden fazla vermek istiyorum,ilk önce çok samimi dostlarım olan rubana,ya taryustar,a sıcak kanlı arkadaşlarım mavigül,e ve bengü,ye,birde canım ablacığım sevda çiçeğime vermek isterdim...
ben taryustarcığıma verirdim canım olduğu için
melodinurseye verirdim o bilio benim sevdiğim meslekte olduğu için
bide el_emin abime verirdim bu ortamı bize sağladığı için
yaw böyle sorumu olur...ben bahçe çalışmalarına başladım...satın alırsam batarım ....... azıcık sabredin hepinize getircem....
caım rubanam teşekkür ederim bu güzel gülün için senin kadar güzel degil ama
Ben İlk Önce Bengu Ya Veririm Çünkü Hem Eski Bir Üye Olduğu Hemde Benle Ortak Olduğu İçin
Tüm Modarötör Ve Admin Kardeşlerime Verirdim Çünkü Bu sitede Çok Çalıştıkları Ve Siteyi Hep Kontorol Ettikleri İçin Ve Her Yanlışımızda Bizleri Yani üyelirimizi Uyardığı İçin ,
Birde El Emin Abiye Verirdim Bir Çok Sebebi Var Bunlar Öncelikle Bu Siteyi Bize Sunduğu İçin Ve Cömert,Ve Bizleri Bu Siteyi Sunarak Bizi Mutlu Ettiği İçin
ben kardelen çiçekleri) ahyal a kardelen 85 54 ve melekselma ya verirdim beni burda yanlız bırakmadıkları için ve beni ilk günde güzel ve sıcakkanlı karşıladıkları için
bu arada ahyal gülün için tesekkur
bir gülüm daha olsa el emin e verirdim bu siteyi bize sunduğu için
ama yokki:frown:kalmadı kardelen çiçeği olsa dükkan hepinizzur:
)
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)