İstanbul - Beylikdüzünden selam olsun Arkadaşlar uzun zaman önce üye oldum lakin paylaşımlara katılmak bugüne nasipmiş...Allah c.c. Hayırlı kılsın inşaAllah...
Yeni üyeler buraya kategorisinde açılmış olan Selamu Aleyküm konusu , İstanbul - Beylikdüzünden selam olsun Arkadaşlar uzun zaman önce üye oldum lakin paylaşımlara katılmak bugüne nasipmiş...Allah c.c. Hayırlı kılsın inş aAllah......
İstanbul - Beylikdüzünden selam olsun Arkadaşlar uzun zaman önce üye oldum lakin paylaşımlara katılmak bugüne nasipmiş...Allah c.c. Hayırlı kılsın inşaAllah...
Dünya için, dünyada kalacağın kadar, ahiret için, orada sonsuz kalacağına göre çalış! Allahü Teâlâya, muhtaç olduğun kadar itaat et! Cehennem ateşine dayanacağın kadar günah işle! Hadis-i Şerif

aleykümselam hoşgeldiniz kardeş..bizden önce siz varmışsınız![]()
Ûzûlme..!
Derdin Ne Olursa Olsun , ßir Abdest Al Nefes Gißi...
Ve ßir Seccade Ser Odanin ßir Köşesine... .
Otur ve Ağla , Dilersen Hiç Konuşma .
O seni ve Dertlerini Senden Daha İyi ßiliyor Unutma ....
Ve aleyküm selam kardeşim.Hoşgeldiniz.
Hoşbulduk sevgili arkadaşlar,hepinize teker teker teşekkür ediyorum...
Dünya için, dünyada kalacağın kadar, ahiret için, orada sonsuz kalacağına göre çalış! Allahü Teâlâya, muhtaç olduğun kadar itaat et! Cehennem ateşine dayanacağın kadar günah işle! Hadis-i Şerif
Aleykumselam kardeşim hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..
hayırlı paylaşımlar dilerim
"ALLAHIM BİZİ AFFET."
Teşekkürler arkadaşlar...tekrar hoşbulduk
Şu anda 1 üyemiz bu konuya göz atıyor. (0 kayıtlı üye ve 1 misafir.)